V košari imate
0 izdelkov iz 0 trgovin.

Skupaj: 0,00

Kategorije

 

Izkaznica ponudnika

Skodelica kave

Dostava

 

DOSTAVA

Trudimo se, da naročeno blago dostavimo v najkrajšem možnem času.Če so naročeni izdelki na zalogi, gredo na pot ponavadi še isti dan. Pakete dostavlja Pošta Slovenije, predvidoma jih dostavi že naslednji dan po odpremi, oziroma v roku treh delovnih dni.

Cena dostave enega izdelka je 2,00 EUR. Cena vsakega naslednejga pa 0,50 EUR.

Dostava iz naše spletne trgovine na vaš dom je BREZPLAČNA ob naročilu nad 50 EUR (stroške dostave, ki se sistemsko obračunajo, vam ne bomo zaračunali).

Paket gre od nas še isti dan, če:

•je naročeno blago na zalogi
•če oddate naročilo do 11. ure


Če artikla nimamo na zalogi, bo na dostavo treba počakati nekoliko dlje. V tem primeru prosimo, da upoštevate naslednja pravila:
•če pri artiklu piše, da ga ni na zalogi to pomeni, da ga lahko naročite, po mailu pa vam bomo sporočili rok dobave.
•če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vam bomo skušali artikle, ki so na zalogi, poslati takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi.
•Za dostavo paketa ponavadi poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.
Za vse dodatne informacije nas lahko pokličete 041 311 068 ali pošljete elektronsko sporočilo na katja@escobar.si.

VRAČILA

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko naročeno blago, kupljeno po pogodbi na daljavo (kamor spada tudi nakup preko interneta), brez razloga vrnete. Zadošča, da nas v 15 dneh obvestite na e-mail naslov: katja@escobar.si o vračilu, blago pa nam lahko vrnete še v nadaljnjih 30 dneh.

Blago morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, neuporabljeno in v originalni, nepoškodovani embalaži. Morebitne stroške vračila krije kupec.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh.